AliExpress Global'den Servis Kapanma Duyurusu - FastEntegre Blog

AliExpress Global'den Servis Kapanma Duyurusu

2024-01-02 15:00:00 - Yazar: Cafer Can Arslan - Kategori: Danışmanlık Hizmetleri > İhracat Süreçleri ve Yönetimi

AliExpress Global tarafı "anormal kalite kaynaklı müşterileri korumak" için bahsi geçen duyurudaki kargo servislerini 10 Ocak 2024 itibariyle devre dışı bırakacak. AliExpress yetkilileri ile görüşmelerimiz devam ediyor ancak sizlerin de bildiği gibi bizleri pek muhatap almıyorlar, umuyoruz ki aldıkları bu karardan bir an önce geri dönerler.

Bu konuda AR-GE ekibimiz çeşitli potansiyel çözümler denedi, bunlardan en mantıklı olanı başka ülkelerde depo ekleme yöntemidir.
AliExpress panelinde işlenmesi ve takip edilebilmesi için kargo şablonunuzda gönderici ülke listesine Fransa eklenmesi gerekmektedir. Bu linkten Cainiao Fransa Depo Başvuru yaparak şablon listesine Fransa ekleyebilirsiniz. Sistemden Fransa'nın eklenmesi sayesinde Fransa'dan çıkış UPS-Business Parcel_International yapılabilir. Gönderim şablonunda ayrıca düzeltme yapılması gerekmektedir.

AliExpress Global Yurtdışı Depo Başvurusu Nasıl Yapılır

Ayrıca AliExpress takip çalışan avrupaya gönderim yapılabilecek farklı kargo firmaları da vardır. Kargo firmaları ile görüşerek bu firmalar ile çok daha uygun fiyatlara gönderimin önünü açmaya çalışmaktayız.

Çıkışların Fransa'dan yapılacağını gözükmesinin en büyük avantajı müşteriler çok daha kısa takip süresi görecek, böylece satışlar olumlu etkilenecek.

Yeni UPS Almanya anlaşmamız sayesinde gönderimlerini uygun fiyatlara yapabileceksiniz, üstelik UPS kalitesi ve sorunsuz gümrük ile bütün ülkelere gönderim yapabileceksiniz.

FastEntegre'deki entegrasyon ayarları ekstra müdahalenize ihtiyaç duymadan düzenlenecek ve UPS ile yapılan çıkışlar otomatik olarak Fransa'dan çıkıyormuş gibi gözükecek ve panelde takip sorunsuz ilerleyecek.

Avrupa dışındaki depoların eklenebilmesi ve bu sayede gönderimlerin sorunsuz teslim edilebilmesi için araştırmalarımız devam etmektedir, olumlu ilerlemesi durumunda ayrıca duyurulacaktır. 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum yapabilmek için giriş yapın.

Benzer Yazılar

AliExpress Global'de Koşulsuz İade

2024-01-02 15:00:00

AliExpress Global tarafı 6 aydır İspanya ile başlayan ve şimdi de bütün avrupaya kapsayan bir şekilde koşulsuz iade sistemini aktif etti. Bu serviste ortalama 7 USD olan iade ücretini satıcılar &o...