AliExpress Global'de Koşulsuz İade - FastEntegre Blog

AliExpress Global'de Koşulsuz İade

2024-01-02 15:00:00 - Yazar: Cafer Can Arslan - Kategori: Danışmanlık Hizmetleri > İhracat Süreçleri ve Yönetimi

AliExpress Global tarafı 6 aydır İspanya ile başlayan ve şimdi de bütün avrupaya kapsayan bir şekilde koşulsuz iade sistemini aktif etti. Bu serviste ortalama 7 USD olan iade ücretini satıcılar ödüyor. AliExpress anlaşmalı depo sistemde gözüküyor ve bu depodan 7 gün içerisinde işlem yapılması gerekiyor yoksa ürün imha ediliyor.

Bu linkten detaylı bilgiye erişebilir ve gelen iadelerinizi kurtarabilirsiniz. İade deposundan satış denemek isterseniz İspanya içinde 7 €'dan başlayan fiyatlarla teslimatını sağlayabiliriz. Unutmayın, 7 gün içinde işlem yapılmayan gönderi imha edilecektir. Bu durumu maliyetlendirme yaparken satış fiyatlarınıza eklemeyi unutmayın.

Ayrıca FastEntegre olarak İngiltere, Almanya ve Suudi Arabistan için iade depo çözümlerimiz bulunmatadır. Bununla ilgili hizmet almak isteyenlerle bizlerle görüşme sağlayabilir.
 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum yapabilmek için giriş yapın.

Benzer Yazılar

AliExpress Global'den Servis Kapanma Duyurusu

2024-01-02 15:00:00

AliExpress Global tarafı "anormal kalite kaynaklı müşterileri korumak" için bahsi geçen duyurudaki kargo servislerini 10 Ocak 2024 itibariyle devre dışı bırakacak. AliExpress yetkilileri ile g&o...