AliExpress Global Yurtdışı Depo Başvurusu Nasıl Yapılır - FastEntegre Blog

AliExpress Global Yurtdışı Depo Başvurusu Nasıl Yapılır

2024-01-03 09:00:00 - Yazar: Cafer Can Arslan - Kategori: Danışmanlık Hizmetleri > İhracat Süreçleri ve Yönetimi

1. Bu linkte çıkan uyarıdan Cainiao Depo için sisteme kaydınızı yapınız, eğer zaten sistem kaydınız varsa 3. adıma geçebilirsiniz.

Bilgileri aşağıdaki şekilde doldurabilirsiniz.

2. Operasyon Sorumlusu eklemek için aşağıdaki şekilde bilgileri doldurabilirsiniz.

3. Tekrar aynı linkten Cainiao Depo Başvuru yaparak depo onayı alınız:

Sağ taraftaki Subscribe üzerinden ilerleme sağlayın ve gelen ekranlara gerekli onayları vererek devam diyerek ilerleyin

AliExpress Depo Ekleme

 

4. Ardından aşağıdaki sayfadan ülkeleri ve depoları seçin. Sırasıyla 3 ülkeyi(İspanya, Polonya ve Fransa) ve ülkedeki gözüken bütün depoları da seçerek süreci ilerletin.

AliExpress Depo Ekleme 2

Son onayı da verdikten sonra artık onay için beklemeniz gerekiyor, genelde 1 iş günü sürüyor onay alınması. Artık kargo şablonlarınızı buna göre ayarlama yapabilirsiniz.

 

Ayrıca Yeni UPS Almanya anlaşmamız sayesinde gönderimlerinizi uygun fiyatlara yapabilirsiniz, üstelik UPS kalitesi ve sorunsuz gümrük ile bütün ülkelere gönderim yapabileceksiniz.

FastEntegre'deki entegrasyon ayarları ekstra müdahalenize ihtiyaç duymadan düzenlenecek ve UPS ile yapılan çıkışlar otomatik olarak bu ülkelerden çıkıyormuş gibi gözükecek ve panelde takip sorunsuz ilerleyecek.

Avrupa dışındaki depoların eklenebilmesi ve bu sayede gönderimlerin sorunsuz teslim edilebilmesi için araştırmalarımız devam etmektedir, olumlu ilerlemesi durumunda ayrıca duyurulacaktır. 


Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum yapabilmek için giriş yapın.

Benzer Yazılar

AliExpress Global'den Servis Kapanma Duyurusu

2024-01-02 15:00:00

AliExpress Global tarafı "anormal kalite kaynaklı müşterileri korumak" için bahsi geçen duyurudaki kargo servislerini 10 Ocak 2024 itibariyle devre dışı bırakacak. AliExpress yetkilileri ile g&o...

AliExpress Global'de Koşulsuz İade

2024-01-02 15:00:00

AliExpress Global tarafı 6 aydır İspanya ile başlayan ve şimdi de bütün avrupaya kapsayan bir şekilde koşulsuz iade sistemini aktif etti. Bu serviste ortalama 7 USD olan iade ücretini satıcılar &o...